MKM Roestvaststaal is meer dan een alleen een werkgever

MKM in Someren is een familiebedrijf waar iedereen voor elkaar klaar staat en waar samen wordt gewerkt. We zijn trots op ons bedrijf en de mooie producten die we produceren.

Met regelmaat zijn we op zoek naar collega’s die van aanpakken weten en hart hebben voor de zaak. We zijn vooral op zoek naar collega’s die passen in ons team, leergierig zijn en die pas tevreden zijn wanneer de klant ook tevreden is. Wil je samen met ons werken aan mooie producten, in een zuivere omgeving en met mooie machines, en ben je enthousiast? Maak dan snel een afspraak, dan zorgen wij voor de koffie met iets lekkers!

“Met de diversiteit aan producten en enthousiaste collega’s leveren wij dagelijks mooie producten waarbij de tevredenheid van de klant centraal staat.”
Martijn Knoops - Algemeen directeur
Vragen of interesse?

Solliciteer direct

Lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan mooie producten en tevreden klanten. Bij ons heb je een grote mate van vrijheid en een eigen werkplek! Kortom, misschien wel je droombaan? Neem contact op met MKM Roestvaststaal. Bel ons of stuur een e-mail. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. Wij reageren doorgaans dezelfde dag nog!

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.