Plaat lasersnijden

Wij hebben de beschikking over een hypermoderne Bystronic vlakke plaat laser. Dit is het werkpaard onder lasers. Deze machine kan tot 25 mm Rvs snijden met een bereik van 3000 x 1500 mm. De machine is gekoppeld aan een automatisch magazijn waardoor de handeling automatisch gaat. Hierdoor zijn wij in staat serieproductie concurrerend uit te voeren. Tevens beschikken wij over een grote voorraad plaatmateriaal waardoor we goede levertijden kunnen hanteren.

Indien gewenst kunnen wij uw producten ook machinaal ontbramen. Het ontbramen gebeurt middels onze timesavers en/of onze trommelmachine.

Buis lasersnijden

Profielen worden gebruikt in vele machines en producten. Om deze te kunnen bewerken beschikken wij over een (profiel) buislasersnijmachine. De klassieke bewerkingen zoals boren, frezen en zagen zijn door deze moderne techniek achterhaald. Buis lasersnijden maakt het bewerken van buizen, kokers en profielen snel en nauwkeurig.

Buislaser techniek

Door slim gebruik te maken van de (profiel) buislaser techniek kunnen veel kosten worden bespaard in de verdere bewerkingen. Onze engineeringsafdeling kan u eventueel helpen om deze techniek optimaal te kunnen toepassen. Onze machine is voorzien van een automatisch bundelmagazijn voor seriewerk, en een aanvoersysteem aan de voorzijde om kleine series snel en economisch te kunnen verwerken. Wij kunnen buizen en kokers bewerken tot maximaal 170 mm rond.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Neem contact op