RVS apparatenbouw

MKM Roestvast staal produceert machines en apparaten voor met name de voedingsindustrie en aanverwante industrieën. Dit zijn hoofdzakelijk interne transportsystemen en maatwerk oplossingen, waar wij reeds jarenlange ervaring in hebben.

Onze klanten zijn gerenommeerde OEM bedrijven alsmede eindgebruikers. Sinds de oprichting in 2000 produceren wij transportsystemen en maatwerk oplossingen voor o.a. de vleesverwerkende industrie, visverwerkende industrie, convenience industrie, AGF sector, zuivelindustrie, en voor bakkerijen (brood- en banket).

Rvs apparatenbouw Content Opvoerband

Hygiënisch ontwerp is de standaard

Wij zijn bekend met de hoge eisen in deze industrieën. Het hygiënisch ontwerpen is onze standaard, alsmede een hygiënisch product af te leveren dat van hoge kwaliteit is. Doordat wij de opdrachten geheel in eigen huis engineeren en produceren, kunnen wij de kwaliteit waarborgen en de lijnen kort houden.

MKM Roestvast staal beschikt over een productiehal van 3600 m². Met moderne machines en onze vakmensen produceren wij dagelijks producten welke veelal zijn weg vinden in de Food & Feed industrie.