MKM Roestvast staal is een totaalleverancier van Rvs plaatwerk en framebouw. Wij zijn de bouwers van apparaten, machines en modules uit Rvs en dat doen we al vanaf het jaar 2000.

MKM Roestvast staal beschikt over een productiehal van 3600 m² met moderne machines, maar onze vakmensen maken het verschil! Dagelijks produceren wij producten welke veelal zijn weg vinden in de Food en Feed industrie. Van product tot project denken wij graag met u mee.

MKM Roestvast staal

Roestvast staal

MKM Roestvast staal is de specialist in een brede range producten van Rvs. Wij werken voor zowel toelevering als aan eindklanten. De opdrachten kunnen uiteen lopen van een simpel plaatonderdeel tot complete productielijnen. Wij zijn in staat om deze kwalitatief te produceren van ontwerp stadium t/m aflevering.

Ons bedrijf

Ons bedrijf is opgericht in 2000 door Martijn Knoops. Als Eenmanszaak begonnen en inmiddels uitgegroeid naar een betrouwbare leverancier van Rvs producten en apparatenbouw. Wij hebben ongeveer 15 ervaren en gemotiveerde medewerkers in dienst welke werken met moderne productiemiddelen. Hierdoor kunnen we maatwerkproducten snel en flexibel leveren.

Impressie van MKM Roestvast staal

De fabriek

MKM Roestvast staal beschikt over een productiehal van 3600 m². Met moderne machines en onze vakmensen produceren wij dagelijks producten welke veelal zijn weg vinden in de Food en Feed industrie. In onze fabriek hebben we de beschikking over alle noodzakelijke productiemiddelen:

  • Kantoor tbv engineering en werkvoorbereiding
  • Magazijn met een grote voorraad aan standaard Rvs delen
  • Plaatwerk afdeling waar gelaserde materialen worden afgerond en verwerkt op de kantbanken
  • Buislaser- en zaagafdeling waar buizen en profielen worden verwerkt
  • Verspaningsafdeling met CNC draaibanken, CNC freesbank, tap- en boormachines
  • Lasafdeling met moderne laswerkplekken voorzien van opspantafels
  • Nabehandelingsruimte voor Rvs
  • Assemblage afdeling

Meer informatie
of vragen?

Neem contact op